Voorbereidingen
Door: Aline
Blijf op de hoogte en volg Aline
07 Juni 2017 | Nederland, Amsterdam
Op dit moment houd ik mij bezig met opzeggen van allerlei abonnementen, regelen van vaccinaties e.d., zaken regelen voor opslag van mijn inboedel en auto en.....wachten op mijn visum. Weinig inspirerend dus, maar wel een hoop gedoe.
Inmiddels is mij meerdere keren gevraagd waarom ik dit wil doen. Een echt goed antwoord heb ik hier niet op. Misschienis het wel het ontvluchten van alle vastigheid, berekenbaarheid en 'saaiheid' van het leven. Misschien is het gewoon een kwestie van avontuur. Misschien is het om mijzelf als persoon verder te ontwikkelen. Misschien is het om als dokter beter te worden (creatiever, breder opgeleid en bewust van alle voordelen die we in Nederland hebben). Misschien kon ik even geen keuze maken of ik nu internist of huisarts wil worden en schuif ik de keuze zo voor mij uit. Misschien is het alles bij elkaar. Hoe dan ook verwacht ik dat het een ontzettend leuk en leerzaam avontuur gaat worden, waar ik vast geen spijt van ga krijgen. En ik ga een poging wagen jullie daar van op de hoogte te houden middels dit blog.
07 Juni 2017 - 17:11
Alieke:
Jaaaaa, een blog! En je eerste reactie alweer.. :-)
Ik wil je een onwijs goede ervaring en tof avontuur toewensen! Ik ga je wel missen hoor, zeker met het meebeleven van het avontuur dat ik zelf net ben aangegaan.. ;-) Maar ik gun het je enorm! Succes en veel geduld gewenst met de laatste voorbereidingen.. -
07 Juni 2017 - 22:51
Simone:
Geweldig dat je weer een blog gaat schrijven. Ook fijn, dan blijven we op de hoogte en weten we dat het goed met je gaat. We verheugen ons erop om je in Suriname te bezoeken. Maar in de tussentijd zal het raar zijn dat we je een hele poos niet meer zullen zien. We gaan je missen, lieve dochter. Maar het is ook leuk dat je dit gaat ondernemen. We zijn trots op je! -
10 Juni 2017 - 19:39
Carmen:
Wat leuk dat je naar Suriname gaat. Ik denk dat het een hele ontdekkingstocht zal zijn. Het zal in het begin even wennen zijn aan alles, de mensen, de natuur, eten, diversiteit aan culturen. Maar je zult veel respect en liefde winnen dat weet ik zeker, je bent meer dan welkom in Nickerie.( ik heb er familie wonen)
Succes en ik zal je blog lezen.